Verslag World Rowing Masters Regatta 2016

Van 8 tot en met 11 september 2016 hebben de boordroeiers van Wetterwille meegedaan aan de World Rowing Masters Regatta in Kopenhagen.

Het evenement was net als vorig jaar in België een groot succes. Meer dan 3.000 roeiers uit 47 verschillende landen. Van Argentinië, Amerika, Engeland, Duitsland tot aan China en Nieuw Zeeland. Het blijft een bijzondere ervaring om naast al deze nationaliteiten aan de start te liggen.

Hoewel we niet in de prijzen zijn gevallen, hebben we toch niet onverdienstelijk geroeid als beseft wordt dat aan het evenement veel oud WK en Olympische roeiers mee doen van over de hele wereld.

- 4+ Susan, Gerben, Peter, Gjalt en Klaas 19 van de 26- 2- Kees en Jehannes 19 van de 24 (in het B-veld i.p.v. D-veld)


- 2- Erik en Harald 8 van de 24


- 4- Erik, Harald, Kees en Jehannes 18 van de 24 (B i.p.v. C-veld)- 8+ Susan, Erik, Harald, Kees, Jehannes, Gjalt, Peter, Gerben, Klaas 18 van de
       26Het roeievenement werd gehouden op het prachtige Lake Baksvaerd bij Kopenhagen. 's-Avonds hebben we ons kunnen vermaken in het prachtige Kopenhagen.

Kortom; al met al wederom een zeer geslaagd weekend. Wij roepen de serieuze wedstrijdploegen van Wetterwille dan ook graag op om volgend jaar met ons mee te gaan naar de World Rowing Masters die dat jaar in Bled (Slovenië) zal worden gehouden (www.wrmr2017.com). Voorlopig zal dit de laatste kans zijn omdat vanaf 2018 de Masters weer buiten Europa zullen plaatsvinden.