Jeugdkamp

Aankomende zomer zal alweer voor de 34e  keer het Jeugdroeikamp van Laga plaatsvinden, het zinderende zomerspektakel dat zich elk jaar in Naarden-Vesting afspeelt. Laga is een studenten roeivereniging gevestigd in het hartje van Delft. Enkele jaren geleden waren er slechts twee weken kamp, dit is de afgelopen jaren gegroeid naar drie weken door de vele Lagaaiers die hun enthousiasme voor roeien graag op de nieuwe generatie willen overbrengen.

De weken zijn ingedeeld op leeftijd en de klasjes op niveau, hierdoor is het kamp is er voor de absolute beginner tot en met de ervaren jeugdroeier. Voor de ervaren jeugdroeier is er dit jaar misschien wel plaats in de koter oude vier of zij verbeteren hun vaardigheden in de skiff. Aan het eind van het kamp krijgt iedereen een roeidiploma die de roeivaardigheden en vooruitgang laat zien.   

Naast het roeien heeft het kamp nog veel meer te bieden: slapen bij het kampvuur, een gala-diner, het voedselgevecht of de altijd spannende pannenkoeken eetwedstrijdstrijd. Kortom, er zijn talloze activiteiten voor op de kant; het gaat kamp draait dus om meer dan alleen roeien.

Interesse in Laga’s JeugdRoeiKamp? Bezoek dan even de website www.jeugdroeikamp.nl en laat ze kennis maken met alles wat JRK voor ze in petto heeft. Tot in de volgende zomervakantie!