Het Jubileumboek is gereed! Meer dan 120 pagina’s over 100 jaar Wetterwille. Een ‘must have’ voor iedereen die Wetterwille een warm hart toedraagt.
Een groot aantal leden en oud-leden hebben het boek gekocht. Daarnaast zijn er 24 leden en 8 bedrijven die extra bijgedragen hebben aan de financiering van het boek.
 
Op 18 mei is het eerste exemplaar tijdens de verjaarsreceptie overhandigd aan wethouder sport van de gemeente Leeuwarden Hilde Tjeerdema. Voor diegenen die hebben ingetekend en betaald is het boek beschikbaar.

Degenen die het boek wel hebben besteld, maar nog niet hebben opgehaald: dit kan  tijdens de komende Elfstedenroeimarathon op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Er is dan de mogelijkheid om het boek af te halen bij Wetterwille bij de afdeling "bonnenverkoop/merchandising". 
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op die dagen naar Wetterwille te komen, laat dan svp via iemand anders het boek voor jou ophalen.
 

Op 19 mei heeft Meindert Wiersma  een lezing verzorgd bij het Historisch Centrum Leeuwarden (Groeneweg 1) over 100 jaar roeien in Leeuwarden. Daar is ook tot de zomer een kleine tentoonstelling + slideshow in het Infocentrum te bekijken.
 
Meer info: Bram Streefland / a.streefland@hetnet.nl